Hengelsport Vereniging De Rietvoorn Opgericht mei 1953.

                                             Site pagina. naam

 

 

 

 

In Mei 1953 in dat jaar kwamen een aantal hengelaars bij een tehuizen Café De Oude Rijn van Frans Smolders ter bespreking voor het oprichten van een visvereniging.
Na de oprichting van deze vereniging1 mei 1953 en de naam na enig wikken en wegen haar naam draagt, Hengelsport Vereniging De Rietvoorn Pannerden.

Het bestuur werd als volgt gekozen en verdeelt in hun de functies van,Voorzitter Th Willemsen, Secretaris Frans Smolders, Penningmeester R. Rutten.


Opening receptie 60 jarig jubileum. Na de opening door Voorzitter Wiellij Groenen speelde hij in op de jubileum wedstrijden DSC 8374

zowel voor de jeugd als senioren die we 8 mei gehouden hebben. Er is jammer heel weinig gevangen maar daar wordt het jubileum niet minder om gevierd. Ik wil u deze middag dan ook van harteverwelkomen met ons 60 jarig staan dat we deze middag gezamenlijk zullen vieren, geef ik het woord aan de ceremoniemeester Frans Smolders jr. Tijdens de toespraak van Ceremoniemeester (Frans Smolders jr) lichtehij toe hoe het middagprogramma toe voor genodigden jubilarissen en bezoekers. We willen u niet onthouden dat onder de genodigden 1e burger Mark Slinkman en Wethouder Jos Lamers van gemeente Rijnwaarden aanwezig is.

1e burger Slinkman sprak zijn waardering uit voor de inzet, het bestaan van u zeer bloeiende vereniging.
Ook verenigingen worden getroffen  door de bezuinigen, wij zijn dan ook trots op de inzet voor ontspanning op u gebied. Ook draagt u als vereniging geweldig bij aan de leefbaarheid, zoals we vernemen hebt gecertificeerde mensen voor controle naast het beschikken over een boa in u gebied draagt dit bij aan het welzijn van mens en dier.

Arjan Thielking Sportvisserij Midden Nederland samen met Pieter-Bas van Duuren Spiegel karperproject Nederijn, en Mevr Sandra de Vries van Rijks WaterstaatDeze middag zullen 12 leden van de vereniging worden gehuldigd, waarvan wij u de namen zullen aangeven.

                                                                                                                                     

 De Oude Waal Schoolstraat 6  Pannerden                                                                                                                                                                                        DSC 8434

3 leden voor het lidmaatschap van 35 jaar. Els Berendsen. Ria Wezendonk. Peter van den Heuvel. 
2 leden van 40 jarig lidmaatschap. Jan Wensink. Piet Sloot .
2 leden van 45 jaar lidmaatschap. Sjaak Driessen. Henk Heijmen. Atoon Berendsen.    
2 leden van 50 jaar lidmaatschap. Wiellij Groenen. Hans van Lier.
1 lid van 55 jaar lidmaatschap Piet Heinst.
 
1 lid van 2 leden van 60 jaar lidmaatschap. Wim Wientjes. Ferdinant Wigman.
                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                       1e burger Mark Slinkman Rijnwaarden. 

Tijdens het jubileum van HSV De Rietvoorn Pannerden  zaterdag 11 mei werd Frans Willemsen tot erelid benoemd door het bestuur van de Federatie Sportvisserij Midden Nederland. Het is belangrijk om goed georganiseerd te zijn ten behoeve van een goede belangenbehartiging.
Arjan Thielking complimenteert het bestuur van de Rietvoorn met hun inzet, u bent er altijd. Ook wil ik niet vergeten te zeggen dat het dit jaar al weer  voor de 4e keer visles wordt gegeven aan de basisschool ’t Scathe te Pannerden. Binnen de federatie draagt elke vereniging en elke bestuurder op zijn of haar wijze een steentje bij aan de totale organisatie. De federatie is dankbaar voor de inzet van de vele vrijwilligers binnen de organisatie. De vrijwilliger die aantoonbaar meer doet dan de gemiddelde bestuurder wil de federatie graag extra in het zonnetje zetten.

Binnen de Rietvoorn is een bestuurder actief die zich inzet op vele fronten. Aanwezigen in de zaal weten dat het om secretaris Frans Willemsen gaat. Namens het bestuur van de Federatie mag Arjan Thielking hem de oorkonde uitreiken waarmee is vastgelegd dat het bestuur van de Federatie Willemsen heeft benoemd tot ‘erelid van verdienste’ voor zijn inzet binnen de hengelsport.
Willemsen dankt voor deze erkenning en zegt dat het een stimulans is om door te gaan. Thielking dankt aanwezigen voor hun aandacht en wenst ieder een prettige voortzetting van deze feestelijke middag.

DSC speld1953           DSC speld              DSC 8500                 DSC 8485   

De  1e speld 1 mei 1953. 60 jaar later.    Lid van verdiensten Frans Willemsen.  Voorzitter Wiellij Groen ontvangt van Arjan Thieking het Federatie bord.                                                                                       

 DSC 8389  DSC 8376  DSC 8384

Wendy te Pest en Emiel Hendriks verzroging entree      Ontvangst 1e burger Mark Slinkman gem Rijnwaarden.  Wethouder Jos Lamers Rijnwaarden

DSC 8422  DSC 8425  DSC 8543
Jubilaris Hans van Lier links.                                                          Silke met haar vriend Mario.                             Ria Wezendonk. Henk Heijmen. Sjaak Driessen.

DSC 8391  DSC 8400  DSC 8388
Het Dagelijks bestuur van HSV De Rietvoorn.              RP Gelderland samen met Boa's .                             Het bestuur Vrouwenbond Pannerden.

DSC 8430  DSC 8434  DSC 8437

 Jubilaris Piet Jonkhans.                                              1e Burger Mark Slinkman gem Rijnwaarden                       Bezoek aan de jubilerende Vereniging.
DSC 8437  DSC 8442  DSC 8449

DSC 8463  DSC 8472  DSC 8531

DSC 8548  DSC 8557  DSC 8567

DSC 8586  DSC 8594  DSC 8375