Pannerden – een beleveniswonderlijke dag voor Antwan Kreleger uit het verre Arnhem, ja ik woon daar boven op die mooie bult. Wat overkwam mij op 22 augustus 2020 rond 11.30 uur. Ik kreeg een run, ja ik hoefde uiteindelijk niet eens aan te slaan, daar stond ik dan met een werphengel in mijn handen, een vis die mij het water in wilde trekken. Ik was eerst even beduusd maar toen het bij mij doordrong dat we een joekel van een schubkarper gehaakt hebben was het alle hands aan dek. We hebben hem dan ook mooi rustig gedrild en uiteindelijk hebben we hem enigszins vermoeid boven het schep kunnen laveren, ja daarna was het een koud kunstje. Zo als dat altijd gaat met grote gevangen vissen er is altijd bekijks maar ook sportvissers die je helpen, het was een zeer sterke vis. Een vraag aan de lezer het is geen quiz wie weet hoelang u hem schat , en welk gewicht. Ben heel benieuwd wat u mij laat weten van deze gevangen vis . Antwan ,

Jammer Nico dat er niet gemeten en gewogen is, daarom plaatsen we geen geschat gewicht.
Ja Toon volgende keer wegen en meten, dan hebben we info dat aanslaat.