Spannend afgelopen zondagmorgen, allereerst 2 zondagen gevist onder heel warme weersomstandigheden. Dus hadden we onze aanvangstijden naar de ochtend gezet, met de bedoeling wat meer verkoeling te hebben. Natuurlijk beviel ons dit wel dus de laatste wedstrijd 17 september zou bijna averij oplopen. Gezien de plensbuien van die afgelopen nacht en ochtend krabt de organisatie zich morgens even achter zijn oren.  Hij maakte zich toch enigszins wat zorgen. Rond 09.00 uur kwamen de strijdlustige visdames opdraven, het was droog, hier was alles mee gezegd want de grijze wolkenmassa kwam toch snel richting Lobberdense Waard , en rond 09.45 uur begon het langzaam aan wat fijntjes te regenen. Later moesten de dames zich verheffen in andere kledij om het vege lijf tijdens de wedstrijd droog te houden. De druppels werden groter en groter dat betekend het zicht slechter word vooral voor de brildragende deelneemsters. Agnes Groenen liet zich niet van de wijs brengen ongeacht het water dat aardig uit de hemel plensde. In de vorige twee wedstrijden was Agnes uiteindelijk niet over te vrede, alhoewel de eerste een lengte opleverde van 3 m en 9 cm, de tweede 63 cm, dacht zij nu zijn mijn kansen verspeeld. De dames hebben een voordeel namelijk de slechtste wedstrijd valt af. Maar de zondag 17 september zal haar voorlopig een tijdje bijblijven namelijk zij wist maar liefst 25 stuks vis te vangen dat een lengte van 3 m.35 cm betreft.
 Agnes Groenen buitengewoon sterk de laatste zondag, zij behaalde een totale lengte van 6 m. 44 cm. Dat leverde haar de tweede plaats op, even leek het erop dat het een nek aan nek race worden zou, tegen haar naaste rivaal Ria Wezendonk tijdens de laatste minuten verloor zij een mooie Rietvoorn. Dat koste de eerste plek, ik ben te vrede verteld zij blij.
Brigitte Markerink pakt een voorn van 23 cm dat betekent  voor haar de grootste vis van alle drie wedstrijden.
Uitslag na drie wedstrijden.
1      Ria Wezendonk                            6.m 52 cm.
2      Agnes Groenen                            6.m 44 cm.
3      Annie Lijkendijk                          6.m 10 cm
4      Lieke Wensink                             4.m  89 cm
5      Brigitte Markerink                       3.m  07 cm
Lieke Wensink vanaf de jeugdwedstrijden vist Lieke al bij de Rietvoorn te Pannerden. Ja zegt Lieke ik vind het wel jammer dat Mariska Stam niet is gekomen zij moest de 1e zondag werken was al om bekend, hopelijk doet zij volgend jaar toch mee. 
dames als jullie interesse hebben mee te doen altijd welkom, kijk op de site bij de informatie.
Het bestuur dank een ieder.