OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERADe kop is er af, ja natuurlijk hadden we meer deelnemers verwacht gezien de inschrijving voor de wedstrijd .     

Of het aan het weer ligt te warm? niet aan het vangen van visjes samen maar liefst 114 mogelijk andere activiteiten!  

We wisten dat er zich acht kinderen op hadden gegeven in de leeftijdsklassen 10 tot 14 jaar. 
Ook in de leeftijdsklassen van 5 tot 9 jaar waren het zeven.
De wedstrijd ondanks weinig deelname beslist spannend Jelte Joosten Pannerden leeftijd 10/14 ( 45) stuks staat in zijn klassement bovenaan.

Nieuwkomer Hugo de Kruijff uit Zevenaar wilde in Pannerden ook graag deelnemen zijn moeder schreef hem op de valreep in, onder toeziend oog van Opa Kruijff behaalde de nieuwkomer de 1e plaats met 29 gevangen visjes 5/9 jaar.
De acht jarige Wessel Schreven  uit Pannerden had het bijna vergeten maar zijn wat latere start verhindert niet dat ook hij in zijn klassement 5/9 jaar  met 28 gevangen visjes hierin de tweede plaats in neemt.
G. Sommers uit Loerbeek wilde graag deelnemen gezien de correspondentie voor zijn deelname. Vooraf vroeg huize Sommers enige inspanning met het inschrijven van zijn jeugdvergunning, het werd uiteindelijk een jeugdvispas. Daarmee was zijn deelname verzekerd. Onder toeziend oog van pa en ma behaalde hij de 1e avond de 3e plek met 12 visjes.

Woensdag 6 juli weten we ongeveer mogelijk meer,  let op de stand kan ook op zijn kop komen te staan, mochten de deelnemers die zich vooraf inschreven nu wel deelnemen kan het tot de laatste wedstrijd van 13 juli heel spannend worden wie in de klassementen zich na de laatste wedstrijd de titel koning of koningin word.