HSV de Rietvoorn Pannerden.

Per 1 februari 2022 ben ik aangetreden als voorzitter. Echter velen van jullie zullen mij nog niet kennen, daarom wil ik mij graag aan jullie voorstellen en kort iets over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Bas Poppe. In 1972 ben ik in Twente geboren. Lang heb ik daar niet gewoond. In mijn twee de levensjaar zijn mijn ouders verhuisd naar Loo. Daar heb ik mijn jeugd doorgebracht, waarbij ik veel heb gevist in de Waay , de Rijn, of het grindgat bij de Loowaard.

Na de lagere school, heb ik eerst in Velp de lager tuinbouw school gevolgd, daarna de middelbare tuinbouwschool in Nijmegen en tot slot ben ik naar Larenstein gegaan, waar ik Tuin en Landschapsinrichting heb gestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende adviesbureaus gewerkt om in 2000 zelf een adviesbureau te beginnen, van waaruit ik mij bezig houd met de inrichting en het beheer van de openbare buitenruimte.

In november 2019 ben ik samen met mijn vrouw Hanneke en mijn twee zoons, Gijs en Pim op Dorpsplein in Pannerden komen wonen, waar we nu alweer twee jaar met veel plezier wonen.

Een van mijn hobby’s is vissen. In de zomermanden vis ik graag met de matchhengel en een Waggler op witvis in het najaar en in de winter probeer ik, zo af en toe een snoek of een snoekbaars aan de haak te slaan. Om ook in het viswater rondom Pannerden te kunnen vissen, ben ik in 2020 lid geworden van HSV de Rietvoorn. Enkel weken na het inschrijven kwam Frans Willemsen de Vispas persoonlijk bij ons brengen. Enthousiast vertelde Frans over de HSV de Rietvoorn en wat de vereniging allemaal organiseert. Hij noemde ook dat er nog een voorzitter gezocht werd.

Begin december kwam Frans weer bij ons langs om de nieuwe Vispas van 2022 te brengen. Hij vertelde dat de functie van voorzitter nog steeds open staat en vroeg of ik deze functie op mij wil nemen. Ik heb toen ja gezegd, omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan deze mooie vereniging en Ik hoop jullie allemaal snel persoonlijk te leren kennen.