DE RIETVOORN PANNERDEN SLUIT 70 JAAR BESTAAN AF MET EEN GEWELDIGE VISMIDDAG AANGEBODEN DOOR FORELLEN VIJVERS ZANDTVOORT 46 GENDT.

Hengelsportvereniging  De Rietvoorn Pannerden sluit laatste schoolvakantiedag af met een prachtige vismiddag voor de jeugdleden. Veel spanning vooraf, wie heeft nog zin, uiteindelijk zijn de meeste net weer terug van 14 dagen vakantie, of zijn juist nog niet thuis. Het groepje dat zich aangemeld had beleefde dan ook sfeervolle middag totdat de onvoorspelbare spelbreekster in het tweede deel van de middag moeder natuur haar invloed met zware plensbuien de vissers af en toe verjoeg naar droger onderkomen. Dit had ook zijn goede zijde, Geert de verzorger van deze Forellenvijvers wist de jeugd een heerlijk hapje naast een andere snack en frisdrank te bieden, zodat de maagjes goed gevuld werden. Werd er dan ook gevangen, jazeker werd er gevangen rond de 200  jonge karpers waaronder Schubkarpers, deze zijn dan ook overgezet naar het karper water
“Het Zandgat” van de Rietvoorn. Dit water zal het karper water worden voor de Rietvoorn in de toekomst, 2030 zullen de werkzaamheden van de Firma Wezendonk  Zand en Grind  B.V. ongeveer worden afgerond zodat de vereniging dan door de jaren heen zeker 2000 kapers gepoot zullen hebben, waaronder Spiegel en Schubkarpers. Het bestuur dank een ieder voor het slagen van het Toetje voor onze jeugd.
Het bestuur.