Hengelsportbeurs Oosterhout
Zondag 29 oktober 2023 zal voor de 9de keer de Hengelsportbeurs Oosterhout plaatsvinden. De bezoekers kunnen struinen in 2 grote zalen tussen het enorme aanbod aan hengelsport materiaal. Of uw voorkeur nu ligt bij het karper-, roof-, wit-, commercial-, vlieg- of zeevissen. Er zal altijd iets te vinden zijn!Ook dit jaar is het weer een mooie mix van 2e hands verkopers en winkeliers met nieuwe hengelsport artikelen. Tussen de 2e hands verkopers zullen wellicht spullen te vinden zijn voor de echte verzamelaars, maar ook spullen die maar enkele malen gebruikt zijn en die nog zeker een ronde mee kunnen.

De winkeliers zullen tijdens de beurs prachtige aanbiedingen hebben. U kunt deze dag dan ook voor weinig geld uw tackle box en uitrusting aanvullen. Ook op het gebied van aas en voer zal er genoeg te vinden zijn.

Bent u opzoek naar een hengel, molen, tas, viskoffer, stoel, tent, kunstaas, boilies of partikels? Kom dan zeker een kijkje nemen, want wellicht dat u het hier kunt vinden!

In het dorpshuis kunt u onder het genot van een hapje en drankje (voor eigen rekening) gezellig een praatje maken met collega visser.

Kortom een prachtige en unieke hengelsportbeurs!

De entree voor deze beurs bedraagt slechts € 2,50 pp incl. een kopje koffie.

Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een ouder/verzorger mogen gratis naar binnen.

Parkeren is gratis.
voor de bezoekers die graag op tijd zijn is het dorpshuis vanaf 08.30 uur geopend, zodat u alvast op uw gemak een kopje koffie kunt drinken. Om exact 10.00 uur gaan de zalen open.
Wilt u hengelsportartikelen verkopen? Stuur dan een mail naar: info@hengelsportbeurs-oosterhout.nl om te vragen naar de mogelijkheden. Voor meer info kijk op www.hengelsportbeurs-oosterhout.nl .
Zet zondag 29 oktober vast in uw agenda!
Hengelsportbeurs Oosterhout,
zondag 29 oktober 2023: 10.00 uur tot 13.00 uur Dorpshuis “De schakel” De Honsvoet 2.
6678 BT Oosterhout Gelderland.